• Datum: di 06/10/2020
  • Open: 18:30 uur
  • Aanvang: 18:45 uur
  • VVK: € 16,-

Prijzen inclusief servicekosten.

dinsdag 06/10

Visions of Atlantis

Vier symfonische female fronted metalbands | Wanderers Tour 2020

De Oostenrijkse symfonische-metalband Visions Of Atlantis neemt al jaren een eigen plek in binnen de wereld van de female fronted metal.

Hun muziek bevindt zich op het kruispunt van symfonische en power metal, met melodieuze, poppy refreinen die je na één keer horen meezingt. Frontvrouw (sinds 2013) Clémentine Delauney kreeg vorig jaar Michele Guaitoli als leadzanger erbij, en hun stemmen blijken prima bij elkaar te kleuren, zoals je kunt horen op het nieuwe album Wanderers. Wees op tijd, want er komen maar liefst drie andere female fronted metalbands mee: Leecher, Scarlet Aura en Edenbridge!

Special Guest: Edenbridge
Het Oostenrijkse Edenbridge maakt symfonische metal die je in het straatje Nightwish en Within Temptation kan plaatsen. De band werd in 1998 opgericht en mag inmiddels al 10 (!) albums tot hun naam rekenen. Met het laatste album Dynamind laat zangeres Sabine Edelsbacher weer al te goed horen dat haar heldere stem het gitaargeweld, ritmische drums en het toetsenwerk van toetsenist Lavall zeker aan kan.

Supports: Scarlet Aura + Leecher
Het album Hot ’n Heavy van de Roemeense heavy metal band Scarlet Aura doet een eer aan zijn naam. Het album is een mix van symfonische, power en heavy metal maar heeft de unieke Scarlet Aura sound. Een nieuw album is onderweg! Van Hot ’n Heavy naar de symfonische cello metal band Leecher. De band uit Hongarije richt zich op de vrouwelijke stem van zangeres Anett en cello’s in plaats van zware gitaren. In 2014 won de band HammerWorld, waardoor ze hun debuut album konden opnemen. Na veel op tour te zijn geweest komt de band snel met een nieuw album!

Dit is het verplaatste concert van 25 april. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda