• Datum: wo 25/09/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 21:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 25/09

OPEN ‣ SiNNIWAVi, VTJE, Jay de Goat, Ravian Derrière, Amygdala

Hiphop & Kunst, Curated by: Nietmachine

Elke woensdag OPEN in het cafe van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaal biertje. Elke woensdag, altijd gratis: OPEN!

Hiphop & Kunst, curated by Nietmachine

SiNNiWAVi, VTJE en Jay de Goat komen ons laten zien dat we als Utrechters trots mogen zijn op onze lokale Hiphopscene. Naast de muziek is er ook een expo en zijn er werken te zien van niemand minder dan Ravian Derrière en Amygdala.

SiNNiWAVi

SiNNIWAVi is een opkomende artiest uit Nieuwegein. Hij is het beste te omschrijven als één bonk positieve energie enzijn muziek is even outstanding als zijn kapsel. Na een aantal tracks op Youtube te hebben gereleased ver in het verleden, is SiNNiWAVi voor het eerst weer te horen op de single “Tot De Dood” van stadsgenoot Josbros (Blazehoven) wat rond eind 2018 uitkwam onder het label Noah’s Ark.

VTJE

Veramistica Sterling, oftewel VTJE is klaar om Nederland te verrassen met haar energieke shows. Samen met haar producer Gindaroca, is zij vastberaden en werkt ze hard aan de muziek. Zo staan er al een aantal videoclips online en zal VTJE op 13 oktober haar EP uitkomen. Haar laatste wapenfeit is de clip van "Ganged up bish". Rauw en puur, dat is VTJE.

Jay de Goat

Jairus Vriens, ook wel bekend als Jay de Goat, is een Nederlandstalige rapper uit Amersfoort. Hij groeide op in Bovenkarspel en stond bekend als een druktemaker, die veel buiten op straat aan het hangen was. In november 2018 deed hij zijn eerste live televisie performance op NPO 3, in het programma Club Hub. Daarnaast had hij in dezelfde maand een interview met radiozender 3FM. “Feelings, soms blij, soms minder” zijn de juiste woorden om zijn muziek te omschrijven.

Ravian Derrière

n de echte wereld noemen mensen hem soms Ravian van Beele, maar om de een of andere reden blijven mensen naar hem verwijzen als "de billenman". Dat veranderde langzaam in Derrière (wat trouwens Frans is voor achterwerk, maar dat wist je vast al). Hij schildert het liefste vrouwelijk schoon, maar af en toe maakt hij een uitzondering. Zo maakte hij speciaal voor Hef zijn welbekende trademark na, witte sportsokken in badslippers. Ben je benieuwd wat er te zien valt van "de billenman", kom dan een kijkje nemen op de avond zelf.

Amygdala

Amygdala maakt vaak donkere tekeningen en schetsen van mensen in beweging. Hij is dan ook lid van de Pharmacy crew, die onder andere aan breakdancen doen. In De Helling zal kleurrijk werk van hem te zien zijn en minstens even intrigerend om naar te kijken als bijvoorbeeld een breakdance-battle. Aangezien het een beweeglijke avond wordt, gaat Amygdala speciaal voor het Nietmachine evenement, live schetsen maken van de artiesten. Benieuwd naar zijn werk? Kom dan kijken en wie weet word je onderdeel van een van zijn schetsen.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda