• Datum: za 13/07/2019
  • Open: 15:00 uur
  • Aanvang: 15:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 13/07

LE:EN PLAY | Merel Sophie & Spark Joy Mini Spring Sale

Folkzangeres en Spring Sale bij LE:EN

Plof op zaterdagmiddag neer op de banken bij LE:EN, laat je onderdompelen in muziek, film of theater in een ontspannen setting en geniet van Asian fusion hapjes en drankjes; LE:EN PLAY is het maandelijkse evenement van restaurant LE:EN en De Helling.

Dit keer met Folk zangeres (en Popronde deelneemster) Merel Sophie. Daarnaast is er wederom een Spring Sale, georganiseerd door personeel van LE:EN.

Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten, en anders zijn we in NEEL (Ruimte naast LE:EN) te vinden.

Merel Sophie

Een innemende persoonlijkheid met een gouden stem en een vanzelfsprekende souplesse. Een bron van kracht en warmte, dat is Merel Sophie op het podium. Ze brengt haar persoonlijk samengestelde mix van Americana, Roots en Jazz. Klinkt als? The Band, Joni Mitchell en Carole King.

“Langzaam dansend van jazz naar soul en toefjes Americana is Merel Sophie een zangeres die gevoel en behaaglijkheid hoog op de agenda heeft staan.” (lluid)

Spark Joy mini Spring Sale

Geïnspireerd op de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo halen enkele knappe koppen van LE:EN de bezem door hun (kleding)kasten. Wil je een nieuwe jas, broek, trui, tas? We doen een hoop cadeau!

Ook leuk:

Naar de volledige agenda