• Datum: zo 10/11/2019
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 32,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 10/11

New Purple Celebration (UK)

The Music Of Prince

New Purple Celebration: de wervelende Prince show uit Londen komt voor het eerst naar Nederland.

Negen topmuzikanten brengen een muzikale ode aan His Royal Badness die je gezien móet hebben.

De liefde voor de muziek van Prince spat ervan af tijdens de live optredens van New Purple Celebration. Ogenschijnlijk zonder moeite weten ze een sfeer te creëren die niet onderdoet voor de avonden vol paarse liefde van Prince. Deze avond is een grote hommage aan het muzikale nalatenschap dat sinds april 2016 alleen maar meer betekenis gekregen.

Beleef de hits van één van ’s werelds meest geliefde artiesten allertijden opnieuw. ‘Little Red Corvette’, ‘1999’, ‘ Purple Rain’, ‘Kiss’, ‘Raspberry Beret’, ‘U Got The Look’, ‘When Doves Cry, ‘I Wanna Be Your Lover’ en nog veel meer, gespeeld door een complete live band. Deze avond hoor je een spetterende muzikale interpretatie van het bijzondere oeuvre van Prince.

De negenkoppige Britse formatie groeide van een groep muzikale vrienden met een passie voor de muziek van Prince uit tot een volledige Purple Family. Met hun virtuoze skills op basgitaar en toetsen, aanstekelijke dansmoves, overtuigende blazerssectie, waanzinnige podiumentourage en geweldige zang zijn alle ingrediënten voor een avond vol funk en nostalgie aanwezig. Grote hits worden afgewisseld met de bijzondere parels van de B-kant van de beste platen van Prince en werk van zijn hand dat we vooral kennen van andere artiesten, zoals de nummers ‘Nothing Compares 2 U’ en ‘I Feel For You.’ Bereid je voor op een funky live show boordevol hits!

Check ook www.tributetoprince.nl

Ook leuk:

Naar de volledige agenda