• Datum: za 12/10/2019
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 14,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 12/10

Reload

Dubstep en bass: Utrechts eigen TMSV nodigt dBridge en Commodo uit

Reload is dé dubstep en bass avond in De Helling. Op 12 oktober stelt Utrechts eigen Tomas Roels – beter bekend als TMSV – zijn eigen programma samen met onder andere dBridge en Commodo.

TMSV kan met recht een van Utrechts meest succesvolle producers worden genoemd. De afgelopen jaren toerde hij meermaals door de Verenigde Staten, Canada en overal in Europa. Hij bracht platen uit op door kenners geroemde labels als Cosmic Bridge, Innamind en White Peach. Als huis-dj van Reload was het de hoogste tijd om hem een keer zijn eigen programma te laten samenstellen, wat hij met verve heeft gedaan.

Eerste headliner van de avond is drum & bass pionier Darren White, beter bekend als dBridge. Darren stond begin jaren ’90 aan de wieg van de legendarische supergroep Bad Company, verantwoordelijk voor een van de grootste anthems in het genre: The Nine. Later verwierf hij faam als soloartiest, met klassiekers als True Romance en The Gemini Principle en als labelbaas van het inmiddels zeer succesvolle Exit Records. Ook was hij samen met Instra:Mental initiator van het Autonomic platform.

Naast dBridge is Commodo uitgenodigd. Dit dubstep-zwaargewicht bracht platen uit op Deep Medi – het label van Mala – Bandulu en Black Acre. Hij staat bekend om zijn zware bassen en lome drums. Perfecte kost van het soundsystem van De Helling. Ook lokale helden JTATA en El Maria zijn van de partij, net als Reload’s eigen mc van dienst Atactic.

TMSV Invites:
DBridge
Commodo*
TMSV
JTATA & El Maria
host: Atactic

Tickets:
Early birds (limited): €8,-*
Regular: €14,-*
Door: €15,-
* incl. servicekosten

Ook leuk:

Naar de volledige agenda