• Datum: wo 29/05/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 29/05

OPEN ‣ Ongerept

Elke woensdagavond gratis programma in ons café

We sluiten het eerste seizoen OPEN vanavond af met een fonkelnieuw concept: ONGEREPT.


ONGEREPT is live hiphop in z'n puurste vorm. Geen draaitafels, drumcomputers of beats, maar voornamelijk akoestisch begeleid. We halen artiesten uit hun comfortzone en plaatsen hiphop in een huiskamersetting waar interactie met het publiek wordt aangemoedigd. De optredens worden bovendien vastgelegd en zijn later terug te kijken op het YouTube kanaal van ONGEREPT.

Voor deze eerste editie heeft ONGEREPT drie artiesten uitgenodigd.

Line-up:


‣ HET KEEK COLLECTIEF

KEEK zou je kunnen kennen van het Arnijmeegse collectief Mensen Zeggen Dingen, zijn deelname aan de Clash of the Titans en verschillende festivals. Zijn verhalen zijn breekbaar, rauw en nooit verzonnen. 29 mei neemt hij zijn muzikale vrienden mee om een sfeervolle show neer te zetten, onder begeleiding van subtiele beats en zwoele, jazzy akkoordenschema's.

‣ Tano Rivers

Tano Rivers zou je kunnen kennen van hun optreden op La Cassette, Club 3voor12 of TRANS//FORM. Vanavond neemt Tano je mee naar de rauwe, eerste versies van het album Subtitled. Nummers zoals ‘Just2Night’ en ‘Breathe’ worden op een akoestische manier neergezet, begeleid door bandleden van Impulsix. Verwacht een mix van Spokenword, Freestyle en Lyrical Hiphop.


‣ Tycho Poort

De muziek van deze rapper, songwriter en producer valt niet binnen een hokje te plaatsen. Geïnspireerd door uiteenlopende hiphop artiesten als Kanye West en Frank Ocean tot indieband Bon Iver, creëert Tycho Poort een bijzondere nieuwe sound. Op zijn eerste plaat ECLIPS. staan tracks die je van harde bassen naar soulvolle zanglijnen en warme strijkers nemen. In zijn teksten vertelt hij zijn oprechte gedachten terwijl hij zijn weg zoekt door de herkenbare complexiteiten van het leven; eerlijk, open en ontwapenend.

ONGEREPT is ontwikkeld in samenwerking met de HKU.

Ook leuk:

ZATERDAG 21/09

Naar de volledige agenda