• Datum: wo 17/04/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 21:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 17/04

OPEN ‣ Elektronica: HKU presents

Elke woensdagavond gratis programma in ons café

Vanavond: OPEN ‣ Elektronica. 🎛 In samenwerking met HKU.

‣ Túrion

Túrion maakt ambient, waarbij hij composities maakt die de luisteraar aanspreken tot introspectie. Geïnspireerd door onder andere Kyle Bobby Dunn en Sinerider heeft hij de laatste jaren zijn eigen stijl binnen het genre ontwikkeld, en is sinds 2018 bezig met het conceptualiseren en realiseren van een live-uitvoerbare ambient ervaring. Hierbij werkt hij met zorgvuldig geknutselde algoritmes, die gemanipuleerd worden om een polyritmische, elektronische atmosfeer te creëren. Het resultaat is dromerig maar niet statisch, intrigerend maar subtiel.

‣ Lars Bijleveld
Als student aan de HKU met richting Composition Electronic Music profileert Lars Bijleveld zich als een systeemontwerper en componist waarbij hij experimenteert met muziek door middel van programmatuur. Naast audio houd hij zich bezig met het ontwikkelen van visuals.

‣ Ward Slager
Ward Slager is een creatief systeem- en interactieontwerper, performer en componist van elektronische muziek uit Utrecht. Voor zijn werken schrijft en ontwerpt hij zelf de benodigde software, algoritmes en elektronica. De performance in De Helling wordt een tryout van een nieuw performance instrument welke al een tijdje in ontwikkeling is.

‣ Volg ook ons Facebook event en blijf op de hoogte van het programma van OPEN.

Pin-only
De Helling is tegenwoordig pin-only. Meer info vind je hier.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda