• Datum: wo 20/02/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 21:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 20/02

OPEN ‣ Elektronica: Panenkov & Big Hare

Elke woensdagavond gratis programma in ons café!

OPEN is ons wekelijkse (gratis toegankelijke) woensdagavond programma met Singer-Songwriters ‣ Lezingen ‣ Comedy ‣ Bands ‣ Elektronica ‣ Open-Mic ‣ Rotsoord ‣ Films ‣ Debat ‣ Games ‣ Spoken Word en nog veel meer.

🎛 Elektronica, gepresenteerd door Dato DUO.

De Dato DUO, een elektronisch muziekinstrument voor jong en oud. Je bespeelt hem met zijn tweeën; de een maakt de melodie en de ander vormt het geluid.

Voor deze editie van OPEN nodigt Dato Utrecht's finest synth / elektronica / knopjes-freaks uit: Panenkov en Big Hare. Al eerder gingen ze de samenwerking aan op Together!, een album waarop verschillende smaakmakers laten horen wat ze zoal uit de Dato DUO kunnen persen.

Aan Panenkov en Big Hare de eer om de Dato DUO vanavond live te doen shinen als nooit tevoren!


‣ Panenkov

Marlon Penn grossierde al in muzikaal talent op vier snaren bij Black Oak en Kim Janssen, en stond daarmee op de podia van Best Kept Secret en Lowlands. Maar zijn experimenteerdrang blijkt grenzeloos en in onafhankelijkheid van een band nog beter tot zijn recht te komen. Als Panenkov stelt hij totale improvisatie voorop, en is een arsenaal aan elektronische en akoestische instrumenten zijn middel om geluid langzaam tot leven te doen komen. Luister maar eens naar het langzaam opbouwende Flute March, en je ziet de lentezon zo voor je opkomen.

‣ Big Hare

De jongens van Big Hare liegen er niet om: die aaibare donzigheid is in het leven geroepen om je hersenpan binnen hun kooitje te trekken, waar je vervolgens tot voer wordt vermalen. Want zelfs als je mee staat te deinzen op hun verslavende tunes, ze dringen je psyche binnen en laten er een ravage achter. En je blijft om meer smeken...


‣ Volg ook ons Facebook event en blijf op de hoogte van het programma van OPEN.

Pin-only
De Helling is tegenwoordig pin-only. Meer info vind je hier.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda