• Datum: wo 13/02/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 21:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 13/02

OPEN ‣ Singer Songwriter: Anna Lotte Peperkamp & Wouter Maryne

Elke woensdagavond gratis programma in ons vernieuwde café!

OPEN is ons wekelijkse (gratis toegankelijke) woensdagavond programma met Singer-Songwriters ‣ Lezingen ‣ Comedy ‣ Bands ‣ Electronica ‣ Open-Mic ‣ Rotsoord ‣ Films ‣ Debat ‣ Games ‣ Spoken Word en nog veel meer.

🎤 Singer-Songwriters: Na een succesvolle singer-songwriter editie van OPEN in januari gaan we door, met ditmaal Anna Lotte Peperkamp en Wouter Maryne on stage!


‣ Anna Lotte Peperkamp

Anna Lotte is een nieuwe naam in de singer-songwriter scene. Ze studeerde in 2016 af aan de Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. Met een succesvolle muzikale performance wist ze velen te roeren. Sindsdien focust zij zich op haar carrière als muzikant. Samen met haar gitaar en loopstation heeft ze het vermogen om de tijd stil te zetten.

‣ Wouter Maryne

Wouter Maryne is een singer-songwriter uit Utrecht. Na meer dan 100 optredens met zijn band Sailing To Suez bracht hij in april 2017 zijn eerste solo EP Laughing Man uit, niet lang daarna volgde zijn EP Mind City.
Wouter laat zich inspireren door songwriters als Elliot Smith, Chris Cornell & John Lennon en bands als The National, Arctic Monkeys en Spoon. Zijn sound is zowel melancholisch, groovend als intiem.

‣ Volg ook ons Facebook event en blijf op de hoogte van het programma van OPEN.

Pin-only
De Helling is tegenwoordig pin-only. Meer info vind je hier.

Naar de volledige agenda