• Datum: wo 23/01/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 21:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 23/01

OPEN ‣ HKU: Conservatorium

Elke woensdagavond gratis programma in ons café!

OPEN is ons wekelijkse (gratis toegankelijke) woensdagavond programma met Singer-Songwriters ‣ Lezingen ‣ Comedy ‣ Bands ‣ Elektronica ‣ Open-Mic ‣ Rotsoord ‣ Films ‣ Debat ‣ Games ‣ Spoken Word en nog veel meer.

Deze editie van OPEN presenteren we in samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium Lizet en Daphne, oftewel een nieuwe generatie jazz/folk artiesten!

‣ Lizet
Lizet haar muziek is als water. Soms een eerlijke en duidelijke weerspiegeling. Soms een waas door rimpelingen. Met diepe stilte en scherpte zingt Lizet over haarzelf en over haar omgeving. Haar jazzy en folky gitaar- en pianospel ondersteunen haar verhalende teksten en haar warme en heldere stem.

‣ Daphne
Virtuoos akoestisch gitaarspel en krachtige driestemmige samenzang, die de poëtische, verhalende teksten perfect ondersteunen: dit is de formule van folktrio Daphne in een notendop. De drie bandleden ontmoetten elkaar op het Utrechts Conservatorium, waar ze elkaar vonden in hun gezamenlijke liefde voor folkmuziek. Ook zijn invloeden van country, jazz en blues terug te horen. Op 23 februari komt hun debuut EP uit: een kunststukje waarop op ontroerende wijze herkenbare thema’s als onzekerheid, rusteloosheid en hartenpijn worden bezongen.

‣ Volg ook ons Facebook event en blijf op de hoogte van het programma van OPEN.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda