• Datum: wo 30/01/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 21:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 30/01

OPEN ‣ Woorden: Spoken Word / Poëzie / Muziek

Elke woensdagavond gratis programma in ons vernieuwde café!

OPEN is ons wekelijkse (gratis toegankelijke) woensdagavond programma met Singer-Songwriters ‣ Lezingen ‣ Comedy ‣ Bands ‣ Electronica ‣ Open-Mic ‣ Rotsoord ‣ Films ‣ Debat ‣ Games ‣ Spoken Word en nog veel meer.

🎙 Woorden; Spoken word, poëzie en muziek staan centraal op alweer de tiende editie van OPEN. Tom Strik (acteur, host, schrijver en muzikant bij o.a. SPROKEN) stelde het programma samen voor deze editie en geeft zelf ook acte de présance.

‣ Spreekuur
Spreekuur schrijft het publiek een spreekkuur voor. Met een combinatie van de muziek door Ramón van Gammeren en gedichten van Frank van Westbroek delen ze hun ervaringen, wensen en gedachten. De vraag is wie er uiteindelijk nou echt mee geholpen is: de muzikant, de verteller of het publiek? “Gedichten met een breed arsenaal aan ambient geluiden” – 3voor12 Den Haag

‣ John-Lewis Cabot
John-Lewis Cabot is een gepassioneerde muzikant. Hij laat zich inspireren door Stu Larsen, Passenger en Bob Dylan. Zijn genre is folk met invloeden van funk en blues. John-Lewis speelde op podia, zoals Paradiso en Melkweg en was te horen bij 3FM. De EP "CABOT" is in mei 2018 uit gekomen, de release show werd gegeven in de Gibson Headquarters in de A'DAM toren. John-Lewis Cabot was de afgelopen Popronde een van de artiesten met de meeste shows.

‣ Miray van der Bend
Miray, 21 jaar uit Amsterdam. Van jongs af aan is zij al bezig met tekst, het opschrijven van emotie, gevoel, verhalen en alles daarom heen. Sinds 2 jaar organiseert ze haar eigen literaire avonden in Amsterdam, maar 30 januari staat ze sinds lange tijd zelf weer op het podium. Miray schrijft graag over de romantische kant van het leven en situaties die zich daar in voor doen. Verwacht teksten die verhalend zijn en de dagelijkse drempels in het leven proberen te beschrijven.

‣ Volg ook ons Facebook event en blijf op de hoogte van het programma van OPEN.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda