• Datum: wo 19/12/2018
  • Open: 16:00 uur
  • Aanvang: uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 19/12

OPEN #6 ‣ Backstage Game Changers

3FM Serious Request

Een speciale editie van OPEN in het teken van 3FM Serious Request.

Backstage is de plek waar artiesten zich voorbereiden op hun optreden, afgesloten van het publiek. Zo ook rockband The Overslept, zij zijn voor en na shows gamend te vinden in de backstage area. Op woensdag 19 december changen ze de game door voor 3FM Serious Request 2018 deze backstage setting open te stellen voor iedereen.

We nodigen The Overslept, andere artiesten, Youtubers en BN’ers uit om te gamen voor het goede doel. De zaal, die normaal gevuld is met muziekliefhebbers, wordt gevuld met consoles met FIFA 19 en TV’s.

Vanzelfsprekend staat naast gamen ook muziek centraal. Er zijn surprise optredens van bekende dj’s én artiesten. Samen bundelen zij hun krachten om akoestische krakers live te vertolken.

Er kan op onze site en woensdag in De Helling worden geboden om te gamen met en tegen je favoriete artiest, BN’er of Youtuber. Entree is gratis. Meld je aan voor het Facebook-event en blijf op de hoogte van de laatste updates!

Gamers initiatief Gamers4life.nl omarmt Backstage Game Changers en stelt naast hardware ook hun platform ter beschikking. Backstage Game Changers wordt o.a. mogelijk gemaakt door The Overslept en ZIVA events.

Naar de volledige agenda