• Datum: za 02/03/2019
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:00 uur
  • VVK: € 29,50
  • DVK: € 30,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 02/03

Danse Macabre

met MESH (live)

Danse Macabre is een jong gothic dansfeest in Utrecht met een eeuwenoude naam.

Deze avond brengt Danse Macabre na bijna 10 jaar afwezigheid Mesh (UK) terug naar Nederland voor een exclusief concert van de Involved! Retrospective-tour. Na afloop kan er nog lekker verder gedanst worden, waarbij alle dansbare stijlen vanuit de gothic-scene aan bod komen: darkwave, EBM, electro, industrial en van alles ertussenin - met een mix van bekende klassiekers en de dancefloorhits van de toekomst. Het DJ-team bestaat vanavond uit B2B, Spud en Protheus.

Early bird (t/m 31-12-2018): €25,- (exclusief servicekosten)
VVK: €27,50 (exclusief servicekosten)
Aan de deur: €30,-
Alleen de dansavond (na 23.00 uur, aan de deur): €9,-

Exclusief concert van MESH in Nederland

Zonder twijfel is MESH (Bristol, UK) het speerpunt van de electropop. Na talloze successen in de hitlijsten, speelde de band hun tot dan toe meest succesvolle tournee in 2016 (Touring Skyward). Nu zijn ze terug, en spelen ze tijdens Danse Macabre een weergaloze show met eigen visual effects, onderdeel van de Involved! tour.

Voor deze tour, ter ere van hun 25e jubileum, hebben de vier Britten iets heel bijzonders bedacht: ze presenteren een kleurrijke mix van hun complete werk, beginnend in het midden van de jaren '90 met 'Fragile', tot aan hun laatste single 'Runway'. Daarnaast passeren de altijd populaire B-sides en andere zeldzaamheden de revue.

Support: Auger

Auger (Whitby, UK) is een gloednieuw en opwindend dynamisch darkwave-duo uit het noorden van Engeland. Ze tourden eind 2017 voor het eerst door de UK en zijn inmiddels support geweest van The Crüxshadows, Ost + Front, Star Industry, Gothminister. Stoneman, Davey Suicide en Massive Ego.

Het harde geluid van Auger kenmerkt zich door een unieke mix van darkwave, industrial, electronica, gothic rock en metal. Muzikale referentiepunten hierbij zijn BlutEngel, Project Pitchfork, Subway to Sally, Unheilig, Type O Negative, Gothminister, Mono Inc en Eisbrecher.

Pin-only
De Helling is tegenwoordig pin-only. Meer info vind je hier.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda