• Datum: vr 03/05/2019
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 03/05

Muyayo Rif

Achtkopping fiesta-monster uit Barcelona

Muyayo Rif is een achtkoppig fiesta-monster uit Barcelona. In de beste Barcelonese mestizo traditie mengen zij latin, ska en punk tot een bruisende cocktail.

Vanaf het begin werden zij bijgestaan door Gambeat, de bassist van Manu Chao, waarmee zij een no-escape live show hebben ontwikkeld. Niet alleen in Spanje want in 2018 sloegen zij toe op festivals in heel Europa. Ook in Nederland met o.a. Down The Rabbit Hole, Concert at Sea en Zomerparkfeest. Komend voorjaar komt hun nieuwe plaat uit, vergezeld door een clubtour.


Deze show is onderdeel van het Viva La Vuelta programma. Op 14, 15 en 16 augustus staat Utrecht namelijk in het teken van de wereldberoemde Spaanse wielerronde La Vuelta. In aanloop naar- en tijdens deze bijzondere dagen organiseren we in samenwerking met TivoliVredenburg onder de naam ‘Viva La Vuelta’ een speciaal Vuelta-programma met o.a. een bijzondere wielertheatershow met Joop Zoetemelk, een concert van de Spaanse feestband La Pegatina & veel meer. Bekijk het gehele programma via: https://tiv.re/VivaLaVuelta

Pin-only
De Helling is tegenwoordig pin-only. Meer info vind je hier.

Naar de volledige agenda