• Datum: wo 12/12/2018
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 12/12

OPEN #5 ‣ Rotsoord Spreekt!

Elke woensdagavond gratis programma in ons vernieuwde café!

Elke woensdagavond gratis programma in ons vernieuwde café!

Singer-Songwriters ‣ Lezingen ‣ Comedy ‣ Bands ‣ Electronica ‣ Open-Mic ‣ Rotsoord ‣ Films ‣ Debat ‣ Games ‣ Spoken Word en nog veel meer.

OPEN #5: Rotsoord Spreekt! 🗣 Met o.a. DAAR, Mr. Beam, Bureau Nieuwe Gracht en Flux Landscape Architecture.

Rotsoord Spreekt! is een inspiratieavond waar gevestigde en nieuwe ondernemers op Rotsoord zich voorstellen aan publiek. Met o.a. DAAR, Mr. Beam en Bureau Nieuwe Gracht. De perfecte gelegenheid om lokale ondernemers en hun werk te leren kennen onder het genot van een biertje.

‣ DAAR

DAAR is een inspirerende (flex)werkruimte voorzien van professionele voorzieningen, en nam als een van de eerste ondernemers intrek op het nieuwe Rotsoord. Bas Verweij vertelt over zijn onderneming.

‣ Mr. Beam

Mr. Beam creëert miracles in the dark. Ze maken werk voor Kensington en Dr. Lektroluv, maar ook voor Coca-Cola, De Efteling en FOAM Amsterdam. We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar check vooral hun showreel hieronder.

‣ Bureau Nieuwe Gracht

Bureau Nieuwe Gracht is een ontwerp- en onderzoeksbureau voor stedenbouw, landschap & planologie. Het bureau is opgericht in 1990 en werkt sindsdien op alle schalen, aan o.a. structuurvisies (omgevingsvisies), masterplannen, gebiedsvisies en inrichtingsplannen. Onlangs verhuisden ze naar Rotsoord.

‣ Flux Landschape Architecture

Flux landscape architecture is een bureau voor landschapsarchitectuur in Utrecht. Flux kenmerkt zich door een onderzoekende en conceptgedreven aanpak. Het werk bevat verschillende schaalniveaus, van ontwerpend onderzoek tot concrete ruimtelijke ontwerpen voor landschappen en openbare ruimtes. Projecten zijn zowel stedelijk als landschappelijk en vaak gerelateerd aan thema's als klimaatsverandering, nieuwe vormen van ecologie, energietransitie, gezondheid, mobiliteit en circulaire economie.

Vanaf 20:00 ben je van harte welkom. Entree voor OPEN is gratis.

Volg ook ons Facebook event en blijf op de hoogte van het programma.

Naar de volledige agenda