• Datum: vr 14/12/2018
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 05:00 uur
  • VVK: € 14,-
  • DVK: € 15,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 14/12

Lefto 3h set

support: Lion Kojo & Ajabu

Op 14 december komt niemand minder dan Lefto met een 3-uurs set naar ons stadsie!

Er zijn maar weinig DJ's die hun succes te danken hebben aan het draaien van andermans muziek. Vaak gaat het hierbij om onvermoeibare, bijna activistische puristen op zoek naar alles wat onbekend en nieuw is. Smaakmakers en durfallen die anderen graag inspireren. Ben UFO, J Rocc en Benji B zijn hier goede voorbeelden van, maar zeker ook de sympathieke Brusselaar genaamd Lefto.

Lefto is al meer dan twintig jaar een van de smaakmakers binnen de Europese scene. Zijn stijl kan het best worden omschreven als een energieke mix tussen hiphop, uk bass, electronica en jazz. Met residencies op Studio Brussel en Gilles Peterson's Worldwide FM, optredens op festivals als Dimenions, rec. en natuurlijk Dour, een van de dikste Boiler Room sets ooit en daarnaast ook nog een eigen documentaire-serie op de Vlaamse nationale TV (In Transit) is Lefto een bijzonder bezige baas. Als curator was hij verantwoordelijk voor compilaties op labels als Blue Note, Brownswood, Universal en BBE. Begin oktober kan hier een eigen jazz-compilatie (Lefto presents Jazz Cats) aan toegevoegd worden. Op 14 december maakt hij in De Helling zijn debuut. Iets om niet te missen.

Support komt van geboren Utrechter en vaste Appelsap-, Bassline-, BBQ- en Operator-dj Lion Kojo én aanstormend talent en Stranded FM-resident Ajabu.

Early birds €8*
Normale vvk €14*
Deur €15
* inclusief €2 servicekosten

Naar de volledige agenda