• Datum: do 15/11/2018
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:30 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 15/11

DJ Krush

support: Panenkov (live)

De Japanse hiphop- en beats grootheid DJ Krush komt naar De Helling voor een exclusieve show!

DJ Krush staat bekend als een getalenteerde producer en DJ, en was in 1992 één van de eersten die draaitafels als live-instrument ging gebruiken. Sindsdien bracht de Tokiose maar liefst twaalf albums uit en hij samen of maakte remixes voor onder andere DJ Shadow, Roni Size, Herbie Hancock, k.d. lang, Ronnie Jordan, Miles Davis, Black Thought, Galliano, Pete Rock, Cold Cut en vele anderen. In 2017 bracht hij zijn album 'Kiseki' uit, waarbij Japanse rappers een hoofdrol vertolkten. Begin 2018 volgende een instrumentaal album, genaamd 'Cosmic Yard'.

Krush' sound wordt gekenmerkt door atmosferische, instrumentale producties, waarbij hij gebruik maakt van geluidsfragmenten uit de natuur met invloeden vanuit jazz en soul. Naast hiphop en beats, heeft zijn stijl raakvlakken met ambient, triphop en natuurlijk turntablism.

Support komt deze avond van lokale held Panenkov. Panenkov is de experimentele electronic ambient alias van de muzikant Marlon Penn. Met zijn pocket synths, reverb
springs, tapes en effecten creëert Marlon een akoestische omgeving die wordt aangepast aan elke ruimte waar hij speelt, waardoor elke show uniek is.

Naar de volledige agenda