• Datum: zo 11/11/2018
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 23,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 11/11

Joan as Police Woman

Support: Lefteris Moumtzis

De Amerikaanse muzikante Joan As Police Woman heeft zich in de twaalf jaar sinds haar debuutalbum Real Life ontwikkeld tot een van de meest interessante artiesten van de rockwereld.

Lekker tegendraadse indierock met een bluesy inslag vormt de hoofdmoot van haar werk, maar ze schudt net zo makkelijk een toegankelijke popsong uit haar mouw, zoals The Magic (2010). Op haar nieuwe album Damned Devotion (2017) stoeit Joan As Policewoman meer dan voorheen met beats, maar tref je ook een fraaie ballad aan als Tell Me, waarop maar weer eens opvalt wat voor geweldige zangeres ze is!

Lefteris Moumtzis

Lefteris Moumtzis is een van Cyprus afkomstige muzikant, componist en producer. Al op jonge leeftijd begon hij met zijn muzikale ontwikkeling, en heeft zichzelf meerdere instrumenten aangeleerd. Zijn solowerk zit vol met melancholische melodie├źn, kabbelende ritmes en prachtige vocalen. Naast zijn werk als solomuzikant en meerdere collaborations heeft hij zijn eigen label, Louvana Records, opgericht. Verwacht een uniek optreden van deze multi-instumentalist!

Foto: Allison Michael Orenstein

Naar de volledige agenda