• Datum: za 15/09/2018
  • Open: 15:00 uur
  • Aanvang: 15:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 15/09

HE:LEEN | Expeditie Rotsoord

De Helling x LE:EN x HKU x Klein Berlijn x DAAR x ....

De Helling en LE:EN bundelen hun krachten en transformeren tot HE:LEEN. Tijdens Expeditie Rotsoord neemt HE:LEEN je mee op ontdekkingsreis door een van de levendigste creatieve broedplaatsen van Utrecht.

Op een steenworp van Ledig Erf en de Ooster- en Westerkade, onder station Vaartsche Rijn door vind je Rotsoord. Rotsoord is de laatste jaren een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Het gebied bestond voorheen grotendeels uit braakliggend terrein en leegstaande panden. Nu bloeit er een dynamische wijk op waar veel creatieve ondernemers, starters en studenten zich vestigen.

Tijdens Expeditie Rotsoord nodigt HE:LEEN bevriende ondernemers uit om hun deuren te openen en te laten zien dat Utrecht veel meer te bieden heeft dan enkel de binnenstad. Met onder andere pop-up podia, livemuziek, kunstroutes, workshops, bijzonder eten en vele unieke samenwerkingen.

Expeditie Rotsoord is een initiatief van De Helling en LE:EN in samenwerking met onder andere de HKU, Klein Berlijn en DAAR en maakt onderdeel uit van het Uitfeest van Culturele Zondagen.

Programma De Helling

Nimbus 3000
Batobe
Melonhead
Frank Valenza

Naar de volledige agenda