woensdag 28/03

7 Layers Sessions

Billie Marten, Billy Lockett en Alex Vargas

Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions op 28 maart terug in de Helling. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. "Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Utrecht."

Billie Marten
De pas 18 jarige singer-songwriter uit London wordt nu al gezien als het talent van de toekomst. Ze maakte haar Nederlandse debuut tijdens het 7 Layers festival en zal nu voor het eerst een echte tour doen met 7 Layers. Met haar fluwelen engelenstem zingt zij over de meest diepe onderwerpen en doet ze je vergeten dat zij zo jong is. Dotan heeft haar al een tijd op zijn netvlies staan en vindt het vooral tijd dat meer mensen haar gaan leren kennen. Hij kan dan ook niet wachten om haar aan je voor te stellen. 

Billy Lockett
De Engelse singer-songwriter is al een tijdje bezig in de luwte, maar 2018 lijkt de grote doorbraak te gaan worden voor hem. Zijn muziek is hartverscheurend en rauw en bleef dus ook Dotan niet onopgemerkt. Na het opnemen van een 7 Layers sessie voor het online platform, besloot Dotan hem ook uit te nodigen voor de tour. Dit wordt zijn debuut in Nederland en hij kan dan ook niet wachten om liedjes van zijn aankomende debuutalbum voor jullie te spelen!

Alex Vargas
De Deense singer-songwriter Alex Vargas staat bekend om zijn sensationele stemgeluid en kende zijn doorbraak in Nederland toen Dotan hem meenam naar DWDD om hem aan een groter publiek voor te stellen. Hij stond eerder al twee keer op het 7 Layers festival en is dan ook voor velen geen onbekende meer. Alex werkte de afgelopen tijd veel aan nieuw materiaal en wil dit dan ook heel graag in deze bijzondere setting laten horen aan het 7 Layers publiek.

  • Datum: woensdag 28/03/2018
  • Open: 19:00 uur
  • Aanvang: 19:45 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

Naar de volledige agenda