• Datum: za 17/02/2018
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 14,-
  • DVK: € 15,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 17/02

Legowelt (DJ set)

upsammy, 030303 DJ's, A.V

Er is niemand als Legowelt. Sinds zijn opkomst in de vroege jaren '90 vanuit de zogenaamde 'Dutch West Coast' en de Intergalactic FM familie, heeft Legowelt zichzelf ontwikkeld tot één van de meest gerenommeerde producers van De Lage Landen. Eind 2017 bracht Legowelt zijn album 'Legendary Freaks In The Trash Of Time' uit op het Rotterdamse Clone Records. De plaat is een levendige collectie van twaalf zeer uiteenlopende nummers, uiteenlopend van hermit house, Memphis rap en slowjam electro tot aan Amiga 1200 technorave en kosmische spaceweed trance en alles daar tussenin. Tijd om hem weer naar Utrecht te halen!

Naast Legowelt komt Thessa Torsing - beter bekend als upsammy - naar De Helling. Thessa is één van de meest veelbelovende DJ's uit Utrecht. Als een graag geziene gast in onder andere De School in Amsterdam en Bar in Rotterdam, is ze de perfecte ondersteuning voor een zwaargewicht als Legowelt.

Naast upsammy komen ook de acid-legendes van 030303 en jong Haags talent A.V het soundsystem van De Helling op de proef nemen.

Er is een beperkt aantal early bird kaarten verkrijgbaar voor €9*. Normale kaarten kosten €14* in de voorverkoop en €15 aan de deur.

(*inclusief servicekosten)

Naar de volledige agenda