zaterdag 13/01

RELOAD

Amit / J:Kenzo / TMSV / Rylo & More

Zaterdag 13 januari is Reload terug op De Helling met een wel hele dikke line-up. Op het podium staan namelijk niemand minder dan Amit en J:Kenzo!

Amit maakte naam met  grensverleggende en extreem dubby drum & bass releases op legendarische labels als Metalheadz en Commercial Suicide. Zijn album 'Never Ending' geldt voor menig fijnproever als een groot hoogtepunt. Anno 2017 is Amit met zijn eigen Amar-label terug aan het front, waarop grootheden als Machinedrum, Danny Scrilla en Addison Groove platen uitbrengen. De beste man treedt niet heel vaak op, buitenkansje dus!

J:Kenzo is vooraanstaand lid van de nieuwe generatie artiesten op het legendarische dubstep-label Tempa en oprichter van het invloedrijke Artikal Music. Kenzo's stijl kenmerkt zich door een minimalistische mix van dub, jungle en techno. Als DJ is hij resident op het gerenommeerde Rinse FM. Skanking gegarandeerd.

Naast deze Britse helden komt Utrecht’s eigen TMSV en de verse talenten Rylo, Niloc Grey en Switchface het soundsystem van De Helling beproeven en is MC Atactic van de partij om de DJ's vocaal te ondersteunen.

  • Datum: zaterdag 13/01/2018
  • Open: 23:00 - 05:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 14,-
  • DVK: € 15,-

Prijzen inclusief servicekosten.

Naar de volledige agenda