Naar de agenda

WOENSDAG DEC 20

7 Layers Sessions

€ 17,- | Doors: 19:00 | Start:19:45
Archief

Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions op 20 december terug in de Helling. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. "Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Utrecht. Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.” aldus Dotan. Deze editie zijn dat: SYML, Lewis Capaldi en Bruna Major! 

De Amerikaanse singer-songwriter SYML scoorde afgelopen week al een 3FM Megahit en komt vast al voor in jouw favoriete koffie-playlist. Dotan ontdekte hem ruim een jaar geleden, toen zijn inmiddels grote streaming-hit “Where’s My Love' nog maar enkele plays had. Hij stuurde hem direct een bericht op Facebook met een uitnodiging om te spelen tijdens het 7 Layers festival en dit was dan ook zijn eerste optreden ooit onder de noemer SYML. Dit was zo indrukwekkend dat Dotan hem meteen boekte voor de 7 Layers sessions. Inmiddels is ‘Where’s My Love' nummer al meer dan 35 miljoen keer gestreamed en zal dit wellicht de laatste kans zijn om SYML in zo’n intieme setting mee te maken. 

De 20 jarige Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi wist in 2017 al zeer hoge ogen te gooien en wordt inmiddels al getipt als de artiest waar het meeste van wordt verwacht in 2018. Hij bracht vorige maand zijn eerste EP uit met vier prachtige liedjes. Dotan zag hem in een kleine kroeg in Londen en was zo onder de indruk van zijn stem dat hij besloot hem direct te vragen voor de 7 Layers sessions. Dit zal zijn eerste show in Nederland zijn!

De Londense singer-songwriter Bruno Major wordt al getipt door grote artiesten als Sam Smith, Lianne La Havas en Adele als ‘the next big thing’. Hij schreef reeds meerdere hits voor andere artiesten, maar nu is het tijd voor zijn eigen muzikale carrière. Zijn diepe donkere stem is er één uit duizenden en kan je raken als geen ander. Dit bleef ook Dotan niet onopgemerkt en een uitnodiging voor de tour volgde. Hiermee is de line-up compleet en zijn we dan ook meer dan trots om drie uitzonderlijk getalenteerde en authentieke singer-songwriters aan je voor te stellen.