Naar de agenda

DINSDAG DEC 26

80's Verantwoord

15 jarig kerst jubileum editie

€ 17,- | Doors: 22:00 | Start:22:00
Archief

Last Christmas I gave you my heart, en dat al 15 jaar op rij! 80’s Verantwoord op Tweede Kerstdag is een langgekoesterde Utrechtse traditie. De Kerstkilo’s mogen er af gedanst worden met de allerbeste nummers van de jaren 80’ in maar liefst twee zalen van De Helling. The Cure, Talking Heads, George Michael en The Jam zijn terug op de dansvloer. De Helling wordt omgetoverd tot een kersthut waar Wham! stinkjaloers op zou zijn.

Mixmeesters van de grote zaal zijn de ‘7 Inch Twins’, vraag een nummer aan via de verzoekenzuil of relax even in de Kerstlounge in de foyer met fotobooth en DJ Donaldinho die 80’s album tracks draait. 80’s Verantwoord brengt jouw beste vriend van toen mee om mee te spelen, de Atari! Want wat zijn de jaren ’80 zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken: een kale boel.

Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Is je lievelingsnummer uit de 80’s nog niet voorbijgekomen? Dan kan je hem zelf aanvragen via onze bliksemse verzoekenzuil!