Naar de agenda

WOENSDAG JUN 14

HBA EXF #2

Herman Brood Academie | Eindexamen Festival

€ 0,- | Doors: 19:30 | Start:20:00

Het Eindexamen Festival van de Herman Brood Academie, EXF 2017. Drie dagen live muziek van bands die dit jaar afstuderen. In De Helling, Utrecht.

Het is weer zover, het Eindexamen Festival van de Herman Brood Academie. Dit jaar drie dagen achter elkaar met heel veel bands die afstuderen. De Helling is weer het toneel voor al het talent dat dit jaar gaat afstuderen. En het is ook nog eens helemaal gratis!

De Line-up voor 14 juni:
Carina Nebula
• PALMSY
• Sasha
Thijs Korteweg 
Korfbal
MAYESH

Herman Brood Academie studenten studeren af in de Helling.

Op 13, 14 en 15 juni sluiten derdejaars Herman Brood Academie studenten van de opleiding artiest hun studie af met een optreden op het Eindexamfestival in de Helling in Utrecht. Er zijn onder andere optreden van 45ACIDBABIES, KOALA, Duke John en Radio Eliza.

EXF is het Eindexamen Festival van de Herman Brood Academie. Al sinds de oprichting van de academie zijn de eindexamens van de studenten uiteraard het belangrijkste onderdeel van de opleiding.

Prominenten
In de loop der jaren deden onder andere Mister and Mississippi, Rondé, The Brahms, Martin Garrix, De Sluwe Vos, Jebroer en Mr. Polska allemaal hun eindexamen tijdens EXF.

Alle HBA EXF avonden zijn gratis toegankelijk.