zaterdag 10/06

Among The Wolves Fest II

Among The Wolves Fest II

Na een uitverkochte eerste editie kruipen de Utrechtse wolven voor het tweede jaar op rij na een diepe winterslaap uit hun holen en hun oefenruimtes. Deze tweede editie breiden we het slagveld uit naar poppodium De Helling met een nog vettere line-up dan vorig jaar. 

Zaterdagavond 10 juni zullen vijf verschillende bands opnieuw de kracht van de Utrechtse bandscene gaan bewijzen.

Je kaartje is ook geldig voor 90’s Alternative, de dansnacht die meteen na Among The Wolves Fest van start gaat in De Helling. Dus je kunt tot diep in de nacht luidkeels meehuilen, je haar losgooien en naar gelieve biertjes blijven drinken!   

Line-up

Pip Alblas
Je eerste biertje kun je rustig gaan opdrinken onder het genot van de stem van deze bijzondere singer-songwriter. Pip schreef haar eerste liedje toen ze twaalf was en timmert sinds die tijd onafgebroken aan de weg. Zo deed ze onder andere mee aan The Voice in 2014, en bracht ze kort daarna haar eerste EP 'Just the Intro' uit.

SEZAH
Tijd om snel je volgende pilsje te halen, want deze band wordt genieten. Hun debuut EP 'Contraction, Release' verschijnt op 6 mei, vlak voor het Among The Wolves Fest. Verwacht funky gitaarriffs, kenmerkende baslijnen, strakke drums en een onvervalst zuivere stem van zangeres Linda. Met een rauwe maar toch soulvolle stem is ze een verschijning waar je niet om heen kan. Je tweede biertje smaakte nog nooit zo lekker.

Minutes to Relief
Na SEZAH zullen deze jongens de energie in de zaal nog wat omhoog gaan gooien met hun harde en vette show.  Alhoewel ze nog relatief onbekend zijn, zijn het stuk voor stuk ervaren muzikanten die al jaren in de muziekscene actief zijn. Wist je bijvoorbeeld dat drummer Herman zijn eigen radioshow op 3FM heeft? Het is tijdens deze show dat je stopt je biertjes te tellen en besluit er vol voor te gaan!

Kurt Rosa
Deze jongens hebben een motto: hoe groter het podium hoe beter. Verwacht van deze boys stevige riffjes, catchy refreinen, maar ook een flinke dosis eerlijkheid, breekbaarheid en maatschappijkritiek. Ook voor mannen zal het niet verboden zijn om een traantje te laten. Al was het maar omdat je tijdens deze show biero nummero 13, 14 en 15 uit extase over je buurman heen smijt. 

Don Jae
Ververs voor de laatste keer je pils, want de ontknoping van de avond ligt in handen van host en headliner Don Jae. Met de noten van hun debuutalbum nog in de studiovingers gebrand, zijn deze jongens klaar om de definitie van een rockshow op losse schroeven te knallen. Wat is er mooier dan met een glas pils in je hand en je vuist in de lucht te bewijzen welke wolf er in jou leeft?

  • Datum: zaterdag 10/06/2017
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 19:30 uur
  • VVK: € 11,-
  • DVK: € 10,-

Prijzen inclusief servicekosten.

Naar de volledige agenda