Naar de agenda

DONDERDAG MRT 23

7 Layers Sessions

€ 17,- | Doors: 19:00 | Start:19:45
Archief

7 Layers Sessions: Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriter avond.
Dotan zal deze avond de door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters aan ons voorstellen.

Tamino

De derde en tevens laatste artiest voor de 7 Layers avond is de Belgische singer-songwriter Tamino. Een stem die doet denken aan Jeff Buckley en zijn meeslepende liedjes zullen je vast en zeker in vervoering krijgen. In Vlaanderen ligt men sinds kort al aan zijn voeten en daar won hij onlangs de prestigieuze prijs ‘De Nieuwe Lichting’. Mocht je nog niet overtuigd zijn? Kijk deze prachtige live uitvoering van zijn liedje 'Habibi' en laat je betoveren!

Lucy Rose

Lucy (UK) timmert al een aantal jaar aan de weg en staat op het punt om haar derde album uit te brengen. Dotan is al jaren groot fan van haar muziek en is van mening dat veel meer mensen haar muziek zouden moeten horen. Vandaar de uitnodiging om de 7 Layers tour te spelen waar zij gewapend met haar akoestische gitaar vele harten zal veroveren.

Dean Lewis

De Australische singer-songwriter Dean Lewis werd ontdekt door Dotan in een kleine kroeg, waar hij per toeval was beland en hem vervolgens uitnodigde voor de 7 Layers tour en een optreden bij DWDD. Dean Lewis is al jaren bezig als songwriter en ontdekte pas de afgelopen paar jaar dat hij misschien zelf ook het podium op wilde. Met fantastische liedjes en een rauwe authentieke stem is hij meer dan klaar om jullie harten te veroveren en te laten horen dat hij snel zal uitgroeien tot een grote naam!

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’. Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.