• Datum: do 12/11/2015
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:30 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 12/11

Moke

Fans van Moke moeten nog even geduld hebben tot dit najaar. De band kondigt vandaag de releasedatum aan van de nieuwe plaat. ‘The Time Has Come’ is de toepasselijke titel van het vierde studio-album van de Amsterdamse band en verschijnt op 13 november.

Moke keert terug met 'The Time Has Come', een krachtig album waarop de band haar hernieuwde dynamische energie laat horen. De eerste single van ‘The Time Has Come’ werd in mei uitgebracht en is een voorproefje op wat komen gaat. ‘Let It Burn’ is een typische Moke track met hun herkenbare sound. Het nieuwe album werd opgenomen in de ICP Studio's in Brussel en Studio 150 in Amsterdam.

De band, bestaande uit zanger/gitarist Felix Maginn, toetsenist Eddy Steeneken, bassist Marcin Felix en drummer Rob Klerkx, versterkte zich met gitarist Robin Berlijn, ook bekend van Fatal Flowers en Kane. De vijfkoppige band zalin het najaar voor het eerst gaan touren met het nieuwe album. Zij komen in november naar De Helling!

Het is een bijzonder jaar voor de band. Naast de nieuwe single en het nieuwe album viert Moke dit jaar ook haar 10-jarig jubileum.

Naar de volledige agenda