• Datum: zo 27/12/2015
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 16,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 27/12

Stream of Passion

December kent met Kerst en Sinterklaas Nederlands belangrijkste feestdagen, maar voor een gestaag groeiende groep muziekliefhebbers is er altijd 1 extra feestdag die men niet wil missen. Een dag waarop de Nederlandse symfonische / progressieve metal band Stream of Passion een spectaculaire en succesvolle “3e Kerstdag” viert door middel van een avond vol muzikaal vuurwerk met speciale gasten en onverwachte setlijstkeuzes. Waar men gelijkgestemde fans als familie verwelkomt en verzekerd is van een memorabel bezoek aan Utrecht’s De Helling. Geen droge kalkoen of spruitjes, geen dronken ooms en/of tantes, geen verkeerd gekozen kado’s zonder bonnetje, maar muziek van het hoogste niveau.

2015 is echter een speciaal jaar in deze traditie. De band zal dit huzarenstukje namelijk voor de 5e keer laten plaatsvinden. Een gelegenheid die ondersteund wordt door een groep talentvolle gasten die de band zullen helpen om deze avond naar een nog groter hoogtepunt te brengen.

Alle gasten van deze avond zijn bekend, dit zijn Anneke van Giersbergen (The Gathering), Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Epic Rock Choir, Karmaflow),Dianne van Giersbergen (Xandria) en Merijn(Navarone).

Naar de volledige agenda