Naar de agenda

ZATERDAG JUL 04

International Burlesque Circus

Burlypicks

€ 0,- | Doors: 21:00 | Start:21:00
Archief

Misschien heb je al gehoord van de Burlypicks, de zoektocht naar het beste van burlesque van over de hele wereld. Deze zoektocht zal beginnen op 13 maart in Columbus, Ohio.

Het Burlypicks Festival is in niets hetzelfde als andere festivals in de burlesque scene. Dit is een wedstrijd waar burlesque-artiesten via regionale competities over de hele wereld strijden voor een kans om op te mogen treden in Los Angeles, waar de finale plaats zal vinden.

Het Nederlandse Burlypicks Festival zal een onderdeel zijn van deze Burlesque Circus avond in De Helling. Dit betekent dat iedere Nederlandse performer zich kan opgeven om mee te doen aan de voorrondes en zo een kans te maken op een plekje in de finale in Los Angeles!

Deze avond zal worden gehost door de one and only Mr Weird Beard. Verwacht wederom een avond vol cabaret, diversiteit, burlesque, magie en spanning! Met special guests, onze lieftallige candygirls, cupcakes, photobooth, fortuenteller, een loterij ten behoeve van goede doelen en nog veel meer!

Voor meer info: http://www.burlesque-circus.com/